Микропигментация на вежди

PowderBrows – създава ефект, наподобяващ сенки или молив за вежди. Подходяща техника за създаване на обем при частична или пълна липса на косъмчета. Успешно покрива стар и изсветлял пигмент в кожата, с идеални резултати при всякакъв тип кожа. За разлика от микроблейдинга, микропигментацията не е машинен метод.

Формата и плътността зависят от персоналното състояние на веждите- дали имат стар перманентен грим за препокриване и личното предпочитание на клиента!!

Могат да бъдат и по- светли и тънки, според цвета на косата и формата на лицето.

Микропигментация – опушена или класическа очна линия

Микропигментацията е процедура, при която с помощта на машинка и с много фина и тънка игличка се вкарва цвят между двата слоя на кожата – епидермис и дерма.
Когато се прави очна линия, най-модерната техника за нанасяне на цвят е опушена очна линия. Чрез нея линията изглежда много пухкава и нежна, ненатрапчива и не изисква нанасяне на спирала на окото.

МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ - ОПУШЕНА ОЧНА ЛИНИЯ

МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ - КЛАСИЧЕСКА ОЧНА ЛИНИЯ

Микропигментация на устни

С годините цветът избледнява, ъгълчетата увисват, фините бръчици развалят контура… Или искате да промените формата им независимо дали уголемяване или намаляване…

Или искате винаги да имате добре оформени устни, без да се налага да слагате непрекъснато червило? Процедурата е вашият помощник при този проблем. Сдобийте се с желаните устни. Заедно ще изберем подходящите за вас форма и цвят.

МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ - КОНТУР НА УСТНИ

Първа процедура
Ретуш след 1 месец

Цялостно попълване

Ретуш след 1 месец

Планирай посещение

Естетичен лазерен център ART Козметик - гр.Русе работи предимно с предварително записани часове, но са възможни и изключения.

Обадете се за безплатна консултация: