Препоръчваме ви грижа от първа необходимост с уникалната лифтинг терапия, носителка на Нобелова награда, на лидера в световната козметика BABOR

HSR – ЛИФТИНГ ТЕРАПИЯ с Нобелова награда за иновации

Основана от известния биохимик д-р Майкъл Бабор през 1956 г., Babor се е утвърдила като истински пионер в областта на професионалната грижа за кожата.

Babor е в челните световни редици в разработването на иновативни начини за третиране на кожата.

Дълбокият лифтинг ефект ще подпомогне удължаването живота на вашето ДНК и ще забави естествения процес на стареене, чрез спиране процеса на гликиране на колагена и еластина, което води до намаляване на фините линии и бръчки.

За кого е подходяща терапията и какъв резултат да очаквате?

Терапията е специално разработена за да подобри еластичността на кожата, използвайки множество иновативни комплекси за уплътняване и лифтинг.

HSR lifting treatment set е подходяща за кожа с изразен признак на стареене: бръчки, загуба на еластичност и плътност, деформация на контура и овала на лицето.

Още след първата процедура се наблюдава видим ефект и намаляване на признаците на стареене.

За оптимален ефект се препоръчват 4 терапии през 7-10 дни!

Thera Pro Peel терапия: ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА НА КЛЕТЪЧНО НИВО

Нежният пилинг, в който активни съставки са гликоловата и млечната киселина, премахва мъртвите клетки и същевременно повишава производството на нови клетки, редуциране на пигментни петнта, белези от акне, широки пори, лифтинг.

Обновяване на кожата. Гладкост. Терапия с плодова киселина, при която интензивността на плодовата киселина се настройва индивидуално според Вашия тип кожа. За максимално обновяване на кожата, без Downtime, със сияйно свежа кожа още след първата терапия. AHA – киселини с различна интензивност до 30 % и pH стойност до 2,7.

Революционна формула

Нова и революционна формула индикирана за:
✓ атравматична биоревитализация;
✓ тъканна регенерация;
✓ отстраняване на кожни несъвършенства и дефекти;
✓ третиране на чувствителна кожа.

Резултати:
» мощен регенериращ и лифтинг ефект;
» забелeжително по-млада и гладка кожа;
» бърз ефект без травма от убождане и без болка;
» мощно анти-вирусно и анти-бактериално действие.

Възстановяваща процедура на клетъчно ниво

Ускорявайки регенерацията на клетките и тяхната обмяна. Ефективно коригиращата процедура е необходима за всички, решени да задържат своята кожа млада и без бръчки. Благотворно въздейства като лечение преди и след хирургични интервенции. Препоръчва се и за укрепване на кожата след травми.

Енергизираща детокс терапия

Детоксификацията на кожата е съществен елемент от клетъчната регенерация.

Съчетанието от силно действащи витамини и минерали ще насити кожата и неутрализира вредните вещества, които стимулират стереенето отвътре навън. Като резултат, детоксификацията ще позволи ускоряването на метаболизма, което е жизненоважно за поддържане на кожа с младежки вид.

За оптимален резултат се препоръчват 4 процедури през 14 дни и задължително използване на слънцезащитен крем по време на курса!

Планирай посещение

Естетичен лазерен център ART Козметик - гр.Русе работи предимно с предварително записани часове, но са възможни и изключения.

Обадете се за безплатна консултация: