SHR-Лазерна
епилация

Отървете се от досадните косъмчета
веднъж завинаги!

Системата SHR (Super Hair Removal) комбинира лазерна технология и предимствата на пулсовата светлина за постигане на практически безболезнено премахване на нежеланото окосмяване.

SHR представлява революция в трайното обезкосмяване.

Процедурата е по-приятна, отколкото с познатите системи и кожата ви е по-добре защитена! Специфичното при тази технология е, че се използват повече импулси на по-ниска енергийна честота, което прави процедурата безболезнена, приятна и много по-ефективна! Една зона неусетно се третира с три пъти повече импулси, отколкото при познатата фотоепилация, следователно и ефекта е незабавен и по-дълготраен.

Ето защо с SHR вие се нуждаете от по-малко процедури – 5/6, а не 10/12 , както с познатата фотоепилация, защото една процедура SHR се равнява на три процедури IPL. SHR (Super Hair Removal) е носител на награди за естетична медицина за 2014г, с два златни медала и един сребърен медал за най-добра процедура в областта на иновациите.

Как работи SHR?

Без болка, без чакане, без странични ефекти. SHR епилацията разбива мита „Без болка, няма резултат“ (No pain, no gain). SHR е революционен подход, основаващ се на доставянето на големи количества енергия, но с нисък интензитет. По този начин космения фоликул се нагрява до нужната степен, но без болка. Някои клиенти го сравняват с масаж с топъл камък.

Може ли да се приложи SHR епилацията за всички типове кожа?

SHR епилацията е подходяща за всички типове кожа, дори и за кожа със загар, което прави тази технология подходяща за приложение през цялата година. Това са основните разлики между традиционните лазерни и IPL технологии и SHR епилация. Възползвай се от доброто предложение и подготви кожата си за следващото лятото. Сега е идеалното време да започнеш. Видим резултат още след първата процедура.

Планирай посещение

Естетичен лазерен център ART Козметик - гр.Русе работи предимно с предварително записани часове, но са възможни и изключения.

Обадете се за безплатна консултация: