ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО

Лазерна
липосукция

Липолазерът увеличава загубата на мазнини контролирано. Проучвана и използвана в продължение на 30 години за много био медицински цели.

Липолазерът увеличава загубата на мазнини контролирано. Проучвана и използвана в продължение на 30 години за много био медицински цели.

Неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото с мощен липолазер 950нм. Отървете се от мазнините в областта на корема, премахнете излишните сантиметри от ръцете, бедрата или гърба

Липолазер е най-новата система за намаляване на обиколките

Одобрена е от FDA за лечение на болки и възпаления, като е доказано, че ниските нива на лазерното излъчване и енергия са напълно неинвазивни, безопасни и нямат странични ефекти.

За кого е подходяща процедурата?

Процедурата е подходяща за хора с проблемни зони, които не могат да ги коригират по никакъв друг начин, дори с усилени тренировки и диети.

Подходяща е също за хора, които нямат наднормено тегло, но искат да загладят целулита на места.

Най-добър ефект се постига, ако по време на процедурите се мине на лек хранителен режим.

Кои зони могат да се третират:

Корем;

Паласки (от двете страни);

Външна част на бедрата;

Вътрешна част на бедрата;

Седалище;

Бричове;

Гръб;

Глезени;

Колене;

Ръце;

Друга проблемна зона.

Колко процедури трябва да се направят?

Вие ще видите резултата още след първата процедура. Обикновено са необходими 8-10 процедури за постигане на резултати:

• първата седмица – настъпва промяна на мастните клетки;
• втората седмица – намаляване на обема на мастните клетки;
• третата седмица – задържане на постигнатите резултати.

Предимства

✓ Не вреди на организма

Технологията липолазер не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносна система. Лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани, като променя пропускливостта и структурата им, това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини.

Мастните триглицериди изтичат през разрушените клетъчни мембрани в междуклетъчното пространство, където те постепенно преминават чрез естествените метаболитни функции към лимфата, без да предизвикват вредни физиологични ефекти.

 

✓ Изключителни резултати

След терапията е необходимо да се приемат повече течности и 10 минути интензивно движение (може и разходка), за да се изхвърлят по-бързо разградените мазнини.

С липолазера могат да се постигнат изключителни резултати, особено ако се съчетава с физическа активност, лимфен дренаж, пиене на много вода и здравословно хранене, тъй като процедурата спомага за максималното нормализиране на метаболизма, което води до бързото изхвърляне на мастните киселини от тялото.

✓ Оформяне на тялото

Спомага за естетическото оформяне на третираната зона, което много трудно се постига с познатите досега методи.

2 до 4 сантиметра намаление в обиколката след всяка процедура

Обикновено се наблюдава от 2 до 4 сантиметра намаление в обиколката след всяка процедура.

Препоръчително е да се направи курс от около 8 процедури в продължение на един месец, т.е. по 2-3 процедури на седмица за постигане на оптимални резултати.

Апаратът разполага с 8 големи и 2 малки лазерни пада, които се разполагат според избраната зона и се притягат с ластични колани. Клиентът усеща единствено леко затопляне по време на процедурата.

Планирай посещение

Естетичен лазерен център ART Козметик - гр.Русе работи предимно с предварително записани часове, но са възможни и изключения.

Обадете се за безплатна консултация: