Лечение с интензивна пулсова светлина (IPL)

IPL SKIN REJUVENATION

Нов иновативен метод за премахване последиците от фотостареене на кожата, като бръчки, петна и други кожни несъвършенства.

IPL фотоподмладяването e неинванзивна процедура, използваща интензивна пулсова светлина, избирателно насочена върху дермалния слой с цел стимулиране на клетките отговорни за регенерирането на кожата. Най-честите третирани зони са, тези които редовно са изложени на слънце. Често включват лицето, шията, деколтето, ръцете и раменете.

Фотоподмладяването е процедура за цялостно възобновяване на кожата, редуциране на фини бръчици, намаляване пигментации по кожата, затваряне на широки пори, заличаване белези от акне и други, избистря тена, стяга кожата. Цялото излъчване става по-младежко.

Фотоподмладяване (Skin Rejuvenation)

Процедура за цялосто възобновяване на кожата. Редуциране на фини бръчици, намаляване пигментации по кожата, затваряне на широки пори, заличване белези от акне и др, избистря тена, стяга кожата.

Цялото излъчване става по-младежко.

ФотоТретиране на бактериално акне: Лечение на упорито акне (Acne Remowal)

Светлинните импулси унищожават в дълбочина бактерията, която причинява акнето, в резултат на което кожата става глядка, редуцира се мастният себум и кожният епидермис се предпазва от травми. Благодарение на мощното си антибактериално и противовъзпалително действие лазерната светлина води:
» до успокояване и разнасяне на възпалителните лезии;
» до нормализиране на омазняването;
» до подобряване еластичността и тонуса на кожата;

Процедурите не увреждат и не оставят белези по кожата.
Необходими са 5 процедури през 15 дни.

Планирай посещение

Естетичен лазерен център ART Козметик - гр.Русе работи предимно с предварително записани часове, но са възможни и изключения.

Обадете се за безплатна консултация: