Лятно тяло мечта?
Направи го сега!

Промоционални цени на пакети:

БРАЗИЛСКО ДУПЕ

+ втора зона – задни бедра или прасци EMSLIM BODY – с апарата EMZERO
+ ЛИПОЛАЗЕР на 4-ри зони по избор

от 370 лв на 200 лв / процедура*

ПЛОСЪК КОРЕМ

+ втора зона – паласки или предни бедра EMSLIM BODY – с апарата EMZERO
+ ЛИПОЛАЗЕР на 4-ри зони по избор

от 370 лв на 200 лв / процедура*

*За постигане на резултати са необходими от 4/6 до 8/10 процедури в зависимост от нуждата от корекция на тялото.

С липолазера мастната клетката се разгражда на липиди и триглецидериди и всичко това трябва да се изхвърли през лимфата. За оптимален ефект се препоръчва лека тренировка след процедура с Липолазер. Тогава на помощ идва апарата EMSLIM BODY, който е най-мощната алтернатива на пасивната гимнастика – 30 минути с апарата се равняват на 30 000 коремни преси или 30 000 клека.

Докато с Липолазера имаме намаляване на обиколките с от 2-4 см на процедура, с апарата EMSLIM BODY оформяме мускулатурата и тялото в дългосрочен план.

Затова комбинацията от двата апарата е без аналог в областта на медицинската козметика.

Препоръчително е лечебният курс от процедури да се прави през два-три дни според избрания пакет.

Най-новото в областта на дерматологията и медицинската козметика – единственият в Русе последно поколение:

Одобрена е от FDA за лечение на болки и С помощта на „ХАЙФУ“, прецизно фокусирана фракционна ултразвукова енергия, прониква дълбоко в кожата без да нарушава нейният повърхностен слой, в резултат на което се постига стягане и уплътняване на кожата на лице, шия, деколте и тяло, като е доказано, че ниските нива на лазерното излъчване и енергия са напълно неинвазивни, безопасни и нямат странични ефекти.

Показания за „HIFU”– неоперативен SMAS лифтинг:

✔ промени, свързани с възрастта; ✔ тъмни кръгове под очите; ✔ увиснали клепачи; ✔ мастни натрупвания около лицето; ✔ двойна брадичка; ✔ загуба контура на скулите; ✔ отпускане на кожата под брадичката и в областта на шията; ✔ загуба на контура на лицето, на контура на долната челюст; ✔ задълбочаване на назолабиалните гънки; ✔ увисване ъглите на устата; ✔ отпускане на вежди и клепачи; ✔ излишна кожа около корема, мишниците, ръцете и бедрата вследствие отслабване; ✔ мастни натрупвания на корема; ✔ гравитационна птоза (отпускане) на лицето и тялото.

Промоционални цени на пакети:

Планирай посещение

Естетичен лазерен център ART Козметик - гр.Русе работи предимно с предварително записани часове, но са възможни и изключения.

Обадете се за безплатна консултация: