Здравейте,

Казвам се Антония Чепарова и съм медицински козметик.

Завършила съм Penso institute Neijmegen Nederland и имам удоволствието да практикувам тази професия през целия си съзнателен живот във всичките ѝ измерения.

Започнала съм като гримьор в телевизията, след това сценичен грим и базисна козметика след като завърших обучението си в София през 1989 година.

След специализацията ми в най-новите постижения в областта на медицинската комисия в Холандия от 2003 до 2006 година имах удоволствието да продължавам да се развивам и работя в Швейцария и Австрия.

От 2017 съм щастлива да предоставя опита и знанията си на моите съграждани в създаденото от мен Арт Козметик студио,което за пет години прерастна в Естетичен лазерен център Арт Козметик!!!

Благодаря на всички доволни клиенти и приятели, с които извървяхме този път!!!

С желанието си да развивам и да предоставям винаги най-доброто на моите клиенти направих още много други специализации в сферата на декоративната козметика- като МИКРОБЛЕЙДИНГ, МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ на вежди, устни и очна линия, миглопластика, професиолен грим!

Предоставям най- новите апаратури за лице и тяло, както лазерна епилация, лечение на упорито акне, пигментации, фотоподмладяване, така и апарати за стягане и оформяне на силуета, намаляване на обиколките, радиочестотен лифтинг за лице и тяло.

Ако имате проблем, който не е описан в предоставените от мен услуги, моля не се колебайте да ме попитате – ако не мога да помогна лично, ще ви пренасоча към подходящ за вас специалист!

„Красотата идва отвътре! Ние можем отвън-единствено да я поддържаме.“ ❤️❤️❤️

Салон

Образование, квалификации и специализации

Заповядайте в Естетичен лазерен център ART Козметик

Планирай посещение

Естетичен лазерен център ART Козметик - гр.Русе работи предимно с предварително записани часове, но са възможни и изключения.

Обадете се за безплатна консултация: