ПОВЕЧЕ МУСКУЛИ И ПО-МАЛКО МАЗНИНИ

EMSLIM HIEMT PRO

✓ Безболезнена, толерантна процедура за скулптуриране на тялото ✓ Без възстановителен период ✓ Без потене и мускулна болка след това ✓ Без странични ефекти

Единствената най-мощна в България апаратура с вграден РФ и третиране на две зони едновременно за извайване на силуета и стягане на кожата.

Какво представлява
EMslim Neo+RF

(радиочестотен лифтинг)

EMslim е високоинтензивен мускулен стимулатор от последно поколение.

Електромагнитната мускулна стимулация (EMS) представлява предизвикване на мускулна контракция чрез електромагнитни импулси.

EMslim е авангардна технология за неоперативно контуриране на тялото при което едновременно ГОРИ МАЗНИНИ И ИЗГРАЖДА МУСКУЛИ!

За кого е подходяща процедурата:

A

Това е една унисекс процедура, подходяща както за жени, така и за мъже;

A

За хора, които искат да подобрят мускулния си тонус;

A

За хора, които тренират, но искат да подобрят постиженията си;

A

За хора, които нямат възможност за физическа активност;

A

За хора, които искат за подобряват силуета си, като оформят мускули за сметка на мазнините;

A

За слаби хора, които искат да натрупат мускулна маса;

A

За оформяне и повдигане на задни части (бразилско дупе).

EMslim работи с медицинската технология HI-EMT™

(High-Intensity Electromagnetic Muscle Training)

HI-EMT™ използва фокусирано електромагнитно поле с безопасно ниво на интензивност. Електромагнитното поле преминава неинвазивно през тялото, взаимодействайки с моторните неврони, за да предизвика контракции, резултат от което са укрепване и растеж на мускулите. HI-EMT ™ е напълно безопасен метод, прилаган в различни сфери на медицината – урология, гинекология, естетична медицина.

Предимства

✓ Без потене и мускулна болка след това
✓ Стегната и плътна кожа

RF предизвиква контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, при което отпуснатите колагенови нишки моментално се скъсяват и уплътняват, без да се увреждат. В резултат на това – кожата става по-стегната и плътна. Когато през нашата кожа преминат радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на нов колаген.Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа. Ефектът е видим веднага след третирането, предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата и не изисква възстановителен период и това прави процедурата все по – популярна.

Оптимални резултати обикновено се постигат след 6 до 10 процедури (два пъти седмично)

✓ Благоприятства кръвообращението

Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа. Ефектът е видим веднага след третирането, предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата и не изисква възстановителен период и това прави процедурата все по – популярна. Оптимални резултати обикновено се постигат след 6 до 10 процедури(два пъти седмично)

✓ HIIT програма

EMslim разполага и с HIIT програма. HIIT /High-intensity interval training/ – интервални тренировки с висока интензивност, превърнали се в основен и най-ефективен метод за физическа тренировка през последните години. Най-голямата полза от HIIT е способността на тялото да остане в режим на изгаряне на мазнини дълго след приключване на тренировката. Известен като „Afterburn Effect“, този процес ускорява метаболизма и изгарянето на калории до 48 часа след тренировка.

✓ Изгаря мазнини - изгражда мускули

Електромагнитното скулптуриране на тяло е единствената технология в естетичния сектор, която изгаря нежеланите мазнини и същевременно изгражда мускули. Методът, сравнен с други технологии за оформяне на тяло е предпочитан, защото след стопяване на мастните депа, в кръвта няма наличие на висок холестерол! Не се натоварва отделителната система и черния дроб. Създава високо интензивно магнитно поле и предизвиква за 30 минути 20-30 000 мускулни съкращения: дори за най – добрите спортисти това е нещо невъзможно!

✓ Супер-интензивно свиване

Действа чрез супер-интензивно свиване; мускулната тъкан е принудена да се адаптира към това екстремно състояние. Това причинява трансформация на вътрешната структура, която води до натрупване на мускули, напрежение, кондициониране и изгаряне на мазнини. Чрез намаляване на коремните мазнини и същевременно изграждане на мускулна основа под мазнините се постигат по-тънък и атлетичен контур на тялото. Когато се прилага върху задните части, може да даде на клиента повдигаща, спортна форма на тялото(бразилско дупе). Препоръчителният план за курса от процедури е шест до десет пъти два пъти седмично. Всяка процедура е с продължителност 30 минути.

✓ Усещане за интензивна тренировка

Процедурата се усеща като интензивна тренировка. Не засяга сетивните нерви. Не предизвиква загряване, енергията селективно взаимодейства с моторните неврони на мускулите, предизвиквайки дълбоки и продължителни мускулни контракции. Те стимулират създаването на нови мускулни влакна, докато кожата остава незасегната, което прави процедурата изключително безопасна. Индуцираните максимални мускулни контракции са придружени от бърза метаболитна реакция в мастните клетки, която предизвиква интензивна липолиза. Мазнините, силно засегнати от метаболитния процес, стават дисфункционални и започват процес на апоптоза (естествено физиологично самоунищожаване). Крайният ефект е комбинация от изграждане на мускулна маса и разрушаване на мазнини.

Ефектът се вижда още след първата процедура!

А най-добрите резултати се наблюдават до два-три месеца и продължават да се подобряват до шест месеца след процедурата. Укрепват се глутеалните или коремните мускули и се изгарят мазнините в тази област.

Безболезнена, толерантна процедура без възстановителен период. Без потене и мускулна болка след това. Без странични ефекти.

Планирай посещение

Естетичен лазерен център ART Козметик - гр.Русе работи предимно с предварително записани часове, но са възможни и изключения.

Обадете се за безплатна консултация: